Kedves Jótevők! Sajnos az oldal jelenleg nem üzemel. Megértésüket köszönjük!

Az élővilág, föld - természet - ember egészsége

kert1

A világ az élőlények kizsigerelésétől szenved. Ez többek között a ma elfogadottnak tekintett mezőgazdasági rendszereken keresztül történik. Fenntarthatatlanságuk mellett, egészségtelen környezetet teremtenek és egészségtelen táplálékot termelnek.


A JÓTEVŐ célja az egyensúly fenntartása - egy minden tekintetben egészséges életmód kialakítása. Időt adni az embernek, hogy figyelmét ismét a természetnek szentelhesse - teljesítve feladatát az Egységben.


Hogyan működik

A nonprofit kezdeményezés a Nógrád megyei, Közép-Cserhát medence környékén elő őstermelőket és kézműveseket gyűjtötte össze helyi gazdák és önkormányzatok, illetve a Fiatalok a Magyar Vidékért és a Mély Mosoly Alapítvány közreműködésével.


Az összefogás, lehetőséget teremt a háztáji sokszínűségben termelt, kis mennyiségű áruk gazdaságos értékesítésére - minimálisra csökkenti az azzal járó folyamatok idő- és költségtényezőit.

Rendelés menete

Válassz az oldalon található portékák közül, gyűjtsd a kosaradba őket, majd küldd el megrendelésed. Erre a hónap első két hetében van lehetőséged, a harmadik hét péntekén pedig 10 – 17 óra között házhoz szállítjuk a kért termékeket. Kiszállítást Budapest és Nógrád megye területén végezhetünk, díja 1000 Ft címenként, azaz ha többen rendeltek egy címre, a költség megoszlik. A rendelésed feldolgozása után visszaigazoló e-mailt kapsz, illetve közvetlen a kiszállítás előtt telefonálunk, hogy a megadott címen tartózkodsz e. Az áru ellenértékét átvételekor rendezheted.

Legújabb portékák

Kézműves termékek